Endret: 4 mai 2017     Opprettet: 17 jul 2011

Bruk av felles grill i bakgården

Fagerheimen borettslag har felles gassgrill. Denne er plassert på grillplassen øverst i bakgården, og er til fri benyttelse for alle beboerne.

Bruk av grillen:

Start med å åpne for gasstilførsel fra gassbeholderen, ved å vippe opp bryteren.

Grillen tennes ved å holde den knappen med ”lyn” på nede og skru på den bryteren som er nærmest deg når du står foran grillen (brenner nr 1) .

Når brenner nr 1 er tent er det klart for å tenne nr 2 og 3 hvis behov. Disse skrus på de til det nivået du ønsker.

Skru av gassen (alle 3 bryterne) når du ikke har mer som skal grilles, og steng for gasstilførselen fra gassbeholderen (vipp bryteren tilbake).

Gass til grillen:

Det er brukere av grillen som må sørge for at det er gass til grillen. Gass fås f.eks. på Statoil (Alexander Kiellandsplass) og Shell i Trondheimsveien. Ta med den tomme beholderen og bytt den i ny. Be om kvittering når du kjøper ny gassbeholder, og skriv navn, leilighetsnr og kontonr på denne og legg den i postkassen på det gule huset i bakgården. Styret vil ved neste anledning sørge for at du får refundert kostnadene for gassen.

Etter grilling:

Forlat grillen slik du selv ønsker å finne den. Rengjør ribben med den kost/svampen som ligger i skapet under, og er det noen matrester eller annet nede ved brennerne så fjern dette.

Legg alltid på trekket før du forlater grillen. Grillen vil ikke vare lenge hvis vi ikke beskytter den for vær og vind med dette trekket.

Søppel må du selv kaste i søppelhusene, det er ingen som tømmer søppel eller rydder rundt grillen andre enn de som bruker grillplassen og la oss holde dette i en hyggelig stand.

Husk at det må være stille etter kl 2300. Husordensreglene sier at det skal være ro i bakgården etter klokken 2300, og hvis dere blir sittende lenger så hold et lavmeldt nivå slik at det ikke sjenerer andre beboere i borettslaget.