Endret: 4 mai 2017     Opprettet: 24 apr 2014

Fagernytt nr 1 2013

Fagernytt nr 1 2013

Hei alle beboere i Fagerheimen borettslag! Fagernytt er et organ for informasjon om styret sitt arbeid.

Fagernytt vil utkomme med ujevne mellomrom, når styret mener det har noe å meddele.

Dugnaden

Det var godt oppmøte på dugnaden 15. mai, totalt møtte vel ca. 30 beboere. Vi raket løv, ryddet søppel, og plantet blomster. I nord- enden av bakgården plantet vi to tomatplanter, en plante med squash, og en del jordbær. Beboerne i Fagerheimen borettslag oppfordres til å forsyne seg av avlingen, når den (forhåpentligvis) kommer. Beboere i borettslaget oppfordres også til å vanne plantene, dersom de ser ut til å trenge vann.

Verksted i den gule boden

Den gule boden i bakgården står ubenyttet. Styret har i møte 23.5 besluttet å åpne den nordlige delen av boden for beboerne til bruk som verksted. I verkstedet kan beboerne fikse sykkelen sin, smøre ski, reparere møbler og lignende. Det er allerede en del verktøy i boden. Styret kommer også til å flytte en del verktøy inn i boden fra vaktmesterens gamle kontor, som rydde- gruppa fant da de ryddet i kjelleren under dugnaden (bra jobba, rydde – gruppa!). Boden vil være låst, og vil kunne åpnes med nøkkelen til oppgangen.

Styret trenger hjelp av beboere til rengjøring og tilrettelegging av boden som verksted. Beboere som ønsker å være med på dette, oppfordres til å ta kontakt med Kjetil (styreleder), enten ved å ringe 98488072, eller ved å sende en e- post til styret.fagerheimen@gmail.com. Interesserte vil bli invitert til å bli med på dugnad en gang i løpet av nærmeste fremtid.

Den sørlige delen av den gule boden brukes som lager for hagemøbler i vinterhalvåret. I sommerhalvåret står den ubenyttet. Styret tar gjerne i mot forslag om hva den sørlige delen av boden kan brukes til. Har du et forslag? Send det i så fall til e- post adressen ovenfor.

Oppgradering av bakgården

Styret ønsker å utrede mulighetene for å gjøre bakgården enda finere. Styret har blant annet sendt en forespørsel til vår leverandør av vaktmestertjenester, Gårdreform, for å få et tilbud på hvor mye det vil koste å erstatte deler av asfalten i den nordlige delen av bakgården med gress. Forslag til hvordan bakgården kan bli finere, kan sendes til e- post adressen ovenfor.

Grillen

Sommeren er her, og styret ønsker å oppfordre alle beboere til å bruke grillen som står i bakgården.

Instruksjon for bruk av grillen ligger i ”skapet” under grillen.

Med vennlig hilsen,

Styret i Fagerheimen borettslag